Lund

som sagt åkte jag till Lund i söndags för att hälsa på Hanna som nyligen börjat plugga där!! Har ej träffat henne på ett halvår för hon har bott i San Diego sedan i augusti.

Älskar Lund och är avis på hur hon bor :( Vi åkte iallafall till Novalund för att shoppa lite och det slutade med en matta, lampor, kuddar och annan inredning till hennes rum. Blev supermys.

Sen gick tåget 18.23 mot Göteborg och vi kom till Falkenberg sedan sa dom i högtalarna att det var kossor på spåret så vi måste gå av i Varberg för all tågtrafik var helt stopp. Därifrån skulle vi ta ersättningsbuss men de kom en till att börja med som jag inte kom på, sedan stod jag och kanske 100 till och väntade på dom andra bussarna, men ingen kom. Efter en timma så gick vi iallafall och satte oss på tåget igen för att det var kallt och alla frös. Något jag inte ville var att checka in på något hotell i Varberg haha som vissa andra fick göra. Sedan gick tåget igen runt 00 och då fick vi höra att tåget framför oss hade kört på 42 kossor, trodde endast det var några på spåret.. Mamma fick hämta mig i Gbg när vi kom in för då hade min pendel precis slutat gå.

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så mysigt med lite vänskap. <3
nouw.com/byalma